Alle Chiven Masturbators

Chiven1, Chiven2 & Chiven3 van OTOUCH bestel je via Chiven.nl

OTOUCH is een origineel merk sex toys van SHILOSH en richt zich op een jongere generatie volwassenen. OTOUCH biedt aan gebruikers van over de hele wereld een verhoging van de kwaliteit van hun seksleven. Uitzonderlijke lovetoys, spannende vormen en een flinke lading erotische energie.

Chiven

De Chiven1, Chiven2 & Chiven3 masturbators van OTOUCH geven het meest realistische gevoel van orale stimulatie voor mannen. Deze masturbators zijn zelfverwarmend, hebben een anti-slip profiel en liggen prettig in de hand. Volledig waterdicht en met pushbutton bedienbaar.

Airturn

De OTOUCH Airturn masturbators zijn de beste seksspeeltjes voor mannen. Ontdek het ultieme gevoel van orale, anale of vaginale stimulatie met de verschillende vibratiestanden en verwarmende standen. Deze speeltjes zijn fluisterstil en zijn volledig waterproof.

Ninja

Ontdek het gevoel van een echte blowjob met de Ninja1 & Ninja2 masturbators van OTOUCH. Deze blowjob masturbators geven een realistsch gevoel van orale stimulatie door de verwarmende en vibrerende standen.

Deven

Wat je ook doet, breng je erotische dromen tot leven met de perfecte seksspeeltjes van OTOUCH. Wij zijn van mening dat seksspeeltjes een therapeutische waarde hebben, omdat ze variatie kunnen brengen in een relatie en druk kunnen wegnemen. De Deven masturbator is het beste speeltje voor mannen op dit moment!

Masturbators

Ontdek de populairste mannen toys zoals de Chiven2, Airturn3, Ninja1, Mega Masturbators, FPPR., Satisfyer en nog veel meer! Tegen de aller laagste prijzen met de hoogste kwaliteit!

Onze Partners